7 Φεβ 2010

Καταχώρηση Συλλόγου-Μέλους

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΒΑΤΙΩΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου των Βατιωτών,που έγινε στο κέντρο "ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ" (Χαμοστέρνας&Κειριαδών) το μεσημέρι της Κυριακής 7 Φεβρουαρίου.
Την εκδήλωση πλαισίωσε τετραμελής ορχήστρα με δυο τραγουδιστές, ο κόσμος διασκέδασε και χόρεψε σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, κατόπιν φροντίδας η αίθουσα να είναι ανάλογα στολισμένη, ενώ σερπαντίνες και φρου φρου είχαν κατακλύσει τα τραπέζια. 

Ο πρόεδρος κ. Γεώργιος Κουσουνής αφού  ευχήθηκε σε όλους για το νέο έτος, ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την παρουσία τους και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση  στην προσπάθεια που κάνουν να φέρουν τα παιδιά κοντά στο σύλλογο ως τους αυριανούς συνεχιστές του.
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος της ΟΚΕΣΑ κ. Πόπη Γραμμένου και ο Γ. Γραμματέας και Πρόεδρος των Αγιοδημητριωτών κ. Γιάννης Αργυροκαστρίτης.


Η κ. Γραμμένου σε σύντομο χαιρετισμό  τόνισε μεταξύ άλλων την ανάγκη που υπάρχει σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά να υπάρξει σύμπνοια μεταξύ των Συλλόγων, αγάπη και συνεργασία, έτσι ώστε να γίνει η ΟΚΕΣΑ μεγάλη, ενωτική και δυνατή.